Under Construction


Naujasis puslapis yra under construction.

Šiuo metu daug kas yra under construction. Štai senoji kaimynė susilaužė abi rankas, nes mūsų kiemas ne kiemas, o pingvinų žaidimų aikštelė. Sakytum, zuikio metai prasidėjo. Ir, kaip kažkas sakė, visi linki vieni kitiems to, kas pirma ateina į galvą, pagalvojus apie zuikius. Ne, tai ne troleibusai.

Under construction yra ir universitetinės duombazės. Visos mergaitės naktim  kala galvytėm į konspektus ir stengiasi išpešt iš to naudos. O kažkas lieka amžinai ’77 ir belieka įsijungt winampą ir išsivirti kavos. Nes konspektai niekada taip ir neperlipa under construction ribos, o finale rezultatai būna geresni pragėrus visą naktį mylimiausiam bare, nei kad tris dienas mokiusis. Niekas nežino, kodėl taip yra.

Under construction yra visi ketvirtakursiai ir (turbūt) visi dvyliktokai, nes, atmetus socializacijos priskirtus planus, mes tikrai dažniausiai net nenutuokiam, ko norim iš gyvenimo. Nors gailėtis, kaip sako Robis W., neverta, ir kartais galima paišsidirbinėt prie girtų naujų apsiterliojusių draugų su keliom per tuos metus išmoktom transcendencijos interpretacijom.

Ir viskas aukštyn kojom, kaip toj vaikystės knygoj, kaimynė aukštyn kojom, mokymosi principai aukštyn kojom, blog’o dizainas aukštyn kojom, įvaizdis prieš bakalaurinio vadovą aukštyn kojom, Scotish Leader su penkiais ledukais prie baro irgi aukštyn kojom.

Dažnai, pastebėjus aukštyn kojom faktą, pamanoma, kad būtinai reikia šį nesusipratimą pulti taisyti. Kaimynė išvažiuoja su greitąja pagalba, paskutinis vakaras prieš egzą primygtinai paliekamas namuose, blogo dizaino klausimai prasuka laikrodį iki 04.25, bakalaurinio vadovo klausimas atidedamas porytojui, o barmenas nuoširdžiai nori atkimšti Baltikos.

Nepaisant to, ne visi aukštyn kojom turi būti under construction ir tuo labiau tikrai ne visi būna.

, ,

  1. deathblow
    2011.01.13 @ 19:27 linkas

    sveikinu persikrausčiusius ;)

  2. Stebuklingas šeškas
    2011.01.14 @ 10:21 linkas

    Aga labai gerai pirmas dalykas apie ką pagalvoju kai išgirstu zuikis tai kaip negyvenamoje saloje valgiau žalia zuikieną, nes prasidėjo lietus ir sušlapo degtukai ir laužas sugedo ir nebuvo daugiau nieko valgomo (alus irgi į pabaigą). aišku iki kranto galima ir nubrist, bet labai jau baisiai lijo

  3. alkoholikairnieksai
    2011.01.14 @ 12:39 linkas

    eik jau, sunku patikėt. neturėtų būt labai jau malonus procesas valgyt bet kokią žalią mėsą. tikiuos bent druskos/pipirų turėjai ;)

  4. Stebuklingas šeškas
    2011.01.14 @ 14:16 linkas

    Mokyklos laikais labai mėgom naktinę žvejobą. Tai plaukdavom su valtimi į tą salą. Visada pasiimdavom kažko kepamo. Nes saloj buvo medžių keletas ir šeip kiti žvejai palikdavo malkų. Taip jau pasitaikė kad tą naktį kepamas turėjo būti zuikis. Bet va pradėjo lyt. O zuikis buvo labai gerai marinuotas tai suėjo visai gerai.

  5. alkoholikairnieksai
    2011.01.14 @ 14:55 linkas

    gerai, nes aš įsivaizdavau kaip pasigaunat zuikį, nudobiat, nudiriat kailiuką ir žalią valgot. laki mano vaizduotė;)

  6. bbzn
    2011.01.15 @ 22:02 linkas

    geras reikalas tos studijos.

  7. alkoholikairnieksai
    2011.01.16 @ 14:23 linkas

    yra savų pliusų, yra.

  8. bbzn
    2011.01.16 @ 22:12 linkas
  9. alkoholikairnieksai
    2011.01.16 @ 22:19 linkas

    ohhhh red leiblas….!! kaip šią akimirką begerianti kokakolą, švelniai supavydėjau. gerai, kad tas įrašas senokas, ir greičiausiai šiuo metu šaldytuvas yra atitinkamai tuštesnis :)

  10. bbzn
    2011.01.17 @ 13:12 linkas

    arba pilnesnis :)

«