Apie kasdienybę ir nekasdienybę

Ko reikia geram gyvenimui? Šilto stogo virš galvos, kartais gali užtekt ir jaukesnės bromos, ar Paryžiaus tilto. Reikia gerai išsimiegoti rytais, kad nereiktų anksti keltis į darbą. Reikia daug miegoti, geriausia ne vienam. Geriausia miegoti su tuo, kurį myli. Jei jis miega su kažkuo kitu, gali rinktis paprastesnius variantus. Nes jei neišdega meilė, gali užtekti gero sekso. Iki pirmo rudens.

Reikia skaniai valgyti, geriausiai namie pasigamintą maistą. Ypač, jei gamini su kuo nors, paplepant ir parūkant per pertraukas. Būtina turėti su kuo pašnekėti. Jūsų psichiatras nesiskaito. Geriausia, kad tie, su kuriais gali pasikalbėti, negautų už tai pinigų.

Dar būtinas saugumo jausmas. Panašus į tą, kai žinai, kad namie negyvena vaiduoklis, o tavo pilve negyvena vaikas. Atsibundi ryte ir ramu velniškai, netgi gali toliau užmigt, kaip sakiau, svarbu gerai išsimiegot.

Svarbu turėti raudono nagų lako ir atliekamus dešimt litų nusipirkt raudoniems plaukų dažams, o visa kita ateis savaime. Tiesa, dar akių pieštukas, kaip sakė Bruno. Ir nežinau tiksliai kodėl, bet svarbu turėti katiną. Nors gal tiksliau būtų sakyti, kad katinas turėtų tave.

Dar svarbu patogi kėdė, peleninė balkone, ir keli dideli puodeliai, kavos visada reiktų turėti, o jei turi kavos, tai reikia ir pieno. Į tą kavą kardamono, ir viskas jau kaip turi būti.

Svarbu, kad nebūtų laikrodžio ant rankos, ir per daug paslapčių galvoje, kad galėtum dainuoti, kai niekas negirdi, kad galėtum gerti šaltą alų vakarais (kartais ir rytais), kad turėtum laisvų dienų, kai gali visiškai nieko neveikti, tik vaikščioti, kvėpuoti, žiūrėti į debesis ir svajoti nesąmones, nes Andis yra sakęs, kad svajonių realybė niekada nenurungs.

Nežinau, ar su juo sutinku.


  1. proz
    2010.08.18 @ 18:09 linkas

    tu matai, kaip tu čia pozityviai :)

  2. bartaz
    2010.08.18 @ 18:33 linkas

    Surašei beveik viską ko reikia laimingam žmogui :)

  3. alkoholikairnieksai
    2010.08.18 @ 18:41 linkas

    pozityviai, pozityviai!
    ko nepaminėjau?:)

  4. EternalEnigma
    2010.08.24 @ 14:28 linkas

    labai puikus ir šviesus įrašas, yessss;]

  5. m
    2010.08.25 @ 08:08 linkas

    teisybė, surašei viską, ko reikia :)

  6. neinteligentiška
    2010.09.10 @ 17:59 linkas

    skaityti tokius įrašus yra orgazmas.

«