Mūsų kabake tvarka!

Kas dainavo, kad mūsų kabake tvarka ? Ir dainos pabaigoj dūžta bokalai, lūžta kėdės į jaunus stuburus ir klykia moterys. Nes mūsų kabake tvarka. Mūsų kabake tvarka. Per sienas teka alus. Sienos teka per alų. Mūsų kabake tvarka. Alus teka per moteris. Moterys teka per alų. Už alaus. Moterys teka už alaus. Nes mūsų kabake tvarka.

Mūsų kabake niekas negeria šampano, mūsų kabake žmonės neturi ką švęsti. Jie visi ir taip šventi. Nes mūsų kabake tvarka. Šventi vyrai ir šventos moterys, šventos moterys šventuose vyruose, šventi vyrai šventose moteryse, visi šventi vieni kituose. Grynasis santykis svarbiausia. Kabake, kuriame tvarka.

Tvarka teka venomis. Visu 80 procentų vandens visuose vyruose ir visose moteryse. Teka, glosto, laižo kaklą ir šnabžda kažką, ko niekas negali pasakyti garsiai. Ko tu negali pasakyti garsiai mūsų kabake, kabake, kuriame tvarka?

O moterys dūsauja, dūsauja vyrai, dūsauja ir moterys ir vyrai, plačiai užmerkę akis, plačiai atmerkę akis, moterų kasos apsivijusios vyrams apie kaklus, vyrų rankos gniaužia moterų šlaunis. O kabake tvarka.

, , , ,

  1. deathblow
    2010.03.17 @ 23:44 linkas

    kaip daina kokia ;)

  2. bernadeta
    2010.03.18 @ 12:43 linkas

    kai per daug tvarkos, gaunasi betvarkė. Bet juk visa gyvenimo magija ir prasidėjo nuo chaoso:)

  3. MigueldeCervantes
    2010.03.18 @ 13:55 linkas

    ak, tas lietuviškas alus. jo ir geriausias pietų vynas neatstos :)

  4. alkoholikairnieksai
    2010.03.18 @ 17:38 linkas

    povilai, čia ir buvo išprovokuota dainos, kuri man skambėjo galvoj visą dieną:) grupės TAI+KA “kabakas”;)

    bernadeta, o chaosas juk ir yra tvarka;)

    migueldecervantes, na gal retsykiais ir geriau tas vynelis, bet retsykiais;D

«