Piktas neanalitinis netraktatas apie abortus ir jėzų

Šiandien su kolege žiūrėjom debilišką holivudinį filmą apie amerikietiškas debiliškas paaugles, kurios savo noru visos pastojo ir planavo kartu auginti vaikučius ir pirkti jiems mažyčius rausvus drabužėlius. Mane tas filmas išbaidė labiau nei visi Pjūklai, Funny Games ar Martyrs kartu sudėjus ir dar padauginus iš trijų. Tiesą sakant, jei ne kolegė, būčiau seniai jungus jį nachui ir užsileidus kokio gero pikto screamo, kad išdulkint tai iš galvos. Į pabaigą jau nerviniai traukuliai prasidėjo.

Niekas manęs taip nevimdo ir neerzina ir nežlugdo ir nedaužo musgaude per veidą kaip tie argumentai už keturiolikmečių gimdymą, už embriono šventumą, už jo sielą, bei tie visi argumentai dar prieš apnėštėjimo faktą, katrie buvo pateikti filme – mes nedalinsim vaikam prezervatyvų, nes mūsų vaikai nesimyli. Tos, kurios nėščios, tai jos jau post faktum, kiti tai nesimyli.

O kai vis tik išaiškėja, kad jie dar ir kaip mylisi, tai belieka šliaužt savo dar pačių vaikiškais keliais per žirnius ir susipist gyvenimą ir ateitį, nes kažkas tave neatsakingai papiso/tu kažką neatsakingai papisai. Kažkada sakiau, kad jei gyvenimas man taip nenusišypsos, kad reiks darytis abortą, parašysiu ateitiems kartoms išsamų internetinį tutorialą, kur eiti, ką sakyti, kiek pinigų vogti, ko jokiu būdu nedaryti. Nes dabar tokia informacija sklando tik neaiškiuose brudinuose forumuose, kur keturiolikmetės patarinėja trylikametėms.

Trečiam kurse su ta pačia kolege, su kuria žiūrėjom debilišką filmą, darėm presentationą apie abortus. Istorija, statistika, priežastys, pasekmės, so on. Smagiausia buvo daryt researchą apie nelegalius abortų būdus, kurie, pasirodo, yra velniškai populiarūs supistai katalikiškose/puritoniškose šalyse. Ten, kur ne tik pastoti gėda, ten kur ir prezervatyvus pirkti gėda (nors šiaip, man irgi  biški gėda. probrem?). Prisiskaičiau šimtus būdų su žolelėm, citrinom, visais Mendelejevo elementais, vynu, laiptais, virbalais ir dar daug kuo. Ruošiant presentationą irgi nerviniai traukuliai ėmė.

Ir čia kažkada gėrėm žalias su viena mergaite, ir išėjo kalba apie abortus, tai ji man pasakė – šiaip aš kaip ir prieš, bet nesmerkčiau. C’mon, ką tai reiškia? Aš irgi nesu už. Niekas nėra už, tačiau yra begalybė prieš, kurie savo jėzum persmelktais argumentais bando įsikišt ten, kur tikrai netelpa. Kaip kadaise sakė G. Carlin – have you noticed that most of the women who are against abortion are women you wouldn’t want to fuck in the first place.  Šmaikštus vyrukas buvo. Ir netgi atmetus tą negražų pokštelį apie nesimpatiškas moteris, bent Lietuvoj garsiausiai rėkia menopauzinės bobos ir vyrai – tie, kuriems niekada ne(be)grės du pagaliukai ant baltos plokštelės ir kurie niekada nejaus, ką reiškia po poros minučių apvemtino laukimo į tą plokštelę pažiūrėti.

Tie, kurie niekad neturės paaukoti savo išsilavinimo, kelionės aplink pasaulį, meilės romano su grupės būgnininku/apatinio trikotažo modeliu, kokios afigienos profesijos, apie kurią visą jaunystę svajojo, vien todėl, kad vieną vakarą prisigėrė ir sutiko gražų priešingos lyties atstovą puikiu humoro jausmu ir nusiteikusį eit sandėliuko apžiūrėt. Tie kurie niekada neis ryte į vaistinę pist vaistininkei proto ir nelauks rytojaus pakabinę akių ant kalendoriaus.

Ir šiaip, aš nesuprantu, kodėl visi tokie greiti smerkti. Smerkti paaugles, kurios nieko nežino apie savo kūno funkcijas, smerkt jaunus bachūriukus, kuriems nusipirkt prezervatyvų tas pats, kas nueit į pardę be kelnių, smerkt nepilnametes mamas, kurios savaitgalį prisigeria klube ir kabinasi visiems ant kaklo, nes kas antrą savaitės naktį pražliumbia į pagalvę šalia miegant pienu ir dar kuo nors dvelkiančiam kūdikiui, o ne jo tėveliui, kurį jos taip mylėjo ir kurio akis dabar turi judviejų mažuliukas. Dar kad tik išeitų taip, kad tasai mažuliukas jai asocijuotųsi su kuo nors geresniu nei prarasta jaunystė ir pasiplovęs vyrukas. Žinoma, būna išimčių. Go for them.

O statistiniam jaunuoliui, tai belieka viena išeitis, pavaizduota paveikslėlyje viršuje :)

, , ,

  1. bartaz
    2011.02.07 @ 22:15 linkas

    -10 balų už nuotrauką, įrašo net neperskaičiau

  2. alkoholikairnieksai
    2011.02.07 @ 22:25 linkas

    ;)) miela nuotrauka. įrašas ne apie tai.

  3. deathblow
    2011.02.07 @ 23:14 linkas

    miela nuotrauka, tikrai ;) tiek prisijuokėm su ex-kambarioku radijuj, tiek prisijuokėm ;) po to mes ilgai kalbėjom apie būsimus vasaros festivalius, taip noriu į festivalį! nes 2010 metais nebuvau jokiame, o nuo 2006 metų aš bent viename būdavau, tai toks stygius jaučiasi..

    bet žinok viskas ok, viskas gerai, aš nelaimingai susižavėjau, žinau, kad viskas baigsis tuo, jog prisigersiu su tavim bare ir kitą dieną jausiuosi blogai, bet dar kitą dieną viskas bus ok ;)

  4. alkoholikairnieksai
    2011.02.07 @ 23:19 linkas

    nuotrauka yra iš šito mielo hipsteriško klipo – http://www.mbvmusic.com/2009/10/27/video-girls-lust-for-life-hardcore-xxx-edit/17579
    jo į festą reikia, aš jau sapnuoju pušų spyglių kvapą einant nuo palapinių iki scenos su skarbe rankoj ir dar dviem skarbėm kišenėse, ajajajaj! gera naujiena ta, kad iki GaDi liko plius minus trys mėnesiai :)

    mes gi neprisigeriam bare, mes gi einam “po porą” :D

  5. Audro
    2011.02.08 @ 00:29 linkas

    Photo nice :)
    Grupių būgnininkai irgi.

  6. paranoid
    2011.02.08 @ 01:12 linkas

    Man rodz visą šitą reikalą reikia išverst į italų/vokiečių ar kokią kalbą jis ten mėgsta ir išsiųst popiežiui pasiskaityt. Pradėt, taip sakant, intelektualią diskusiją.

    Good stuff. Evil rants FTW:-D

  7. matrica
    2011.02.08 @ 07:51 linkas

    Visos problemos imamos spręsti draudimais, kai tie, kurie turėtų mokyti (šiuo atveju tarkim paauglių tėvai arba mokykla), supranta, kad jie tingi: gilintis, suprasti savo vaiką, kalbėtis su juo. Tingi arba patys yra pakankamai neišprusę, kad galėtų pakalbėti apie kūno pokyčius, santykius su priešinga lytimi, kontraceptines. Jei reikia, net nupirkti prezervatyvų. Mano klasioko mama, jam paaugliui esant, buvo pasakiusi, kad jei jam mažame miestelyje gėda pirkti prezervatyvus, o jų labai reikia, tai tegu paprašo, ji nupirks. Nesakau, kad taip turi būti visose šeimose. Bet pakalbėti apie tai reikia, nes tokiu pasakymu mama išreiškė keletą dalykų: supratimą, kad vaikas užaugo ir natūraliai domisi priešinga lytimi, požiūrį į lytinius santykius – jie turi būti saugūs ir nepalikti pasekmių.

  8. Stebuklingas Šeškas
    2011.02.08 @ 09:49 linkas

    Yra baisesnių dalykų už abortą :-D
    http://www.youtube.com/watch?v=JD_R6_OyM8A 3:07

    Ir šeip viskas vyksta nes žmonės nesugeba susitart.

    Reik pradėt ruoštis gadžiui

  9. alkoholikairnieksai
    2011.02.08 @ 10:16 linkas

    Audreli, kur gi ne ;DD

    Paranoid, kad su anuo kalbėtis man seniai atrodo beprasmiška, čia tas pats, kas karvytei išaiškint kokiuose vandenyse lašišos neršia :)) bet tai žinant kaip Vatikanas sparčiai praradinėja savo pozicijas tarp liaudies, problema laikui bėgant gali išsispręst savaime. FTW ;))

    Matrica, aš tai manau, kad taip galėtų būti visose šeimose, ir seksas neturėtų būti nei purvinas nei gėdingas dalykas, kas išugdo kompleksuotą kartą, kurie paskui moka daug štukių seksologams ir seksopatologams. šauni ta mama :)

    Šeškai, tai čia savaime suprantama, kad Win7 parsisųst daug didesnė nuodėmė :D
    o kaip ruoštis gadžiui? morališkai? :D

  10. Stebuklingas Šeškas
    2011.02.08 @ 15:36 linkas

    Reik pradėt krautis daiktus ir susipirkti ko trūksta. Dar sugalvoti kodėl manęs penktadienį ir pirmadienį nebus praktikoje. Gerai kad neturiu feisbuko. Morališkai ruoštis tai man nebereik. Festivalius pradėjau lankyt kai už 30 litų išeidavo bilietas ir alaus. Kambarioką reikia morališkai nuteikti nes tai jo “pirmas kartas” :-D nusprendžiau no liferi išsivežti į gadį.

  11. alkoholikairnieksai
    2011.02.08 @ 17:13 linkas

    om nom nom prisimenu ir aš kaip pirmą kartą prieš 5 metus važiavau, kaiiii ten buvo! tikėkis tik kad no liferiui patiks, ir nebus kaip kad mum kai vieną mergaitę pirmam kartui nusivežėm, tai daug vargo buvo kol nepabėgau kitų draugų ieškot.
    aha ir keista kaip anksčiau užtekdavo tų 30lt. dabar aš taip išsišvaistau per festus, ir niekad nesuprantu, kur.
    o daiktus tai penktadienio popietę užtenka susimest, bent aš tai retai kada gaunu progą su mašina važiuot tai nieko neimu nes kitaip paskui kenčiu.

  12. Stebuklingas Šeškas
    2011.02.08 @ 17:30 linkas

    Truputi ir tikslas, kad jis išeitų ieškot kitų draugų, atsitiktinių lytinių santykių, išgerti , ir kad suprastu ką reiškia atsibust svetimoj palapinėj ar nerasti savo “namų”. Jeigu ir dabar nepavyks tai žinosiu, kad padariau viską ką galėjau kad padėt tam žmogui.

    Aga bet po praeito gadi reikia nusipirkti palapinę ir miegmaišį ir alaus.

  13. alkoholikairnieksai
    2011.02.08 @ 17:35 linkas

    reik baigt šitą temą mane apglėbė nostalgija ir dusina :D aha man po Tamstos reik gerokai susisiūti palapinės maišą ir iš kažkur paraut kuoliukų. arba pirkt arba reiks atvogt iš pankų.

    draugą tai bandyk kur nors palikt, arba susiras draugų arba išeis namo pėsčiom kaip ta mūsų draugė kuriai nepatiko festas. ne tik išėjo bet dar pasiklydo. kernavėj! :))

  14. Stebuklingas Šeškas
    2011.02.08 @ 17:43 linkas

    Talentinga tavo draugė. :-D Nors aš irgi autobuse iš Kernavės į Vilnių pavariau performacą kad labiau gėda buvo ne man o keleiviams :-D

  15. alkoholikairnieksai
    2011.02.08 @ 17:44 linkas

    nu nu ?

  16. Stebuklingas Šeškas
    2011.02.08 @ 17:55 linkas

    Ai persirengti prisireikė man :-D

  17. alkoholikairnieksai
    2011.02.08 @ 18:02 linkas

    strip-busas jė ;D

  18. Martynas
    2011.02.08 @ 22:07 linkas

    Kvailas išpuikusios autorės tekstas.

  19. Onute
    2011.02.09 @ 00:04 linkas

    Aš čia apie no liferius norėčiau. Kai kurių žmonių tiesiog nepakeisi. Aš pvz. pripažįstu esu noulaiferė ir nieko negaliu sau padaryt, būnu nuobodi tiek prigėrus tiek blaivi. Ir nereikia ant mūsų varyt. Čia manau yra iš dalies charakteris, kurį sunku pakeist, iš dalies žmogaus pasirinkimas.
    Nors vis dėlto šiek tiek jums pavydžiu, kad jūs taip galit.
    Ir dar man patinka kaip rašai. Ta prasme, kad lietuviškai rašai ir visa rašliava lengvai skaitosi, čia aš bandau pasakyt, kad “kietai” skamba, tu jau atleisk vargšei noulaiferei :)

  20. deathblow
    2011.02.09 @ 01:49 linkas

    Martyno dėka žinosiu, kad tu išpuikus ;) čia toks smagus turgelis pas tave, tikras chat’as ;)

    o aš tai sužinojau, kad bus Tragedy, tai iškart nutariau, kad žiauriai gerai čia bus. o vasarą dar bus NoMeansNo, ir dar slapti šaltiniai teigia, kad kažkada kažkada vasarą bus mažytis festivalis pas kai ką miške. o šiaip – jeigu bus Operatorinė, tai noriu ten, nes 2010 m. draugai buvo ir parsivežė tik gerus įspūdžius! aišku, svarbiausias akcentas yra Satta Outside, jeigu vyks, nes ten toks ypatingas chill out’as.. ir net turint omeny, jog visi už tave yra turtingesni :)

    jau jaučiu, kad artėja diena, kai eisim išgert “po du” ;)

  21. alkoholikairnieksai
    2011.02.09 @ 02:54 linkas

    Martynai, tikiuosi, tau dabar labiau stovi; autorė eina pasišokt prieš veidroduką;

    Onute, nepažįstu aš asmeniškai tų noulaiferių, čia labiau Šeško sąvoka, kurią kiek perpratau. tačiau mano supratimu, nouliferiai nepripažįsta savo nouliferiškumo, o tu žengei žingsnį priekin ;)
    ir smagu, kad skaitai, karmos taškai ir visa kita ;D

    deathblow, tu turėk omeny kad aš nesu ant tiek zviozda ir pasidalink tokiom naujienom kaip Nomeansno ir pan… nes kitaip pats žinai aš GALIU pasiust ;)) o per Tragedy tai baliavosim, o prieš tai per Tesą, siūlau ant kalnelio pagurkšnot;)

    ps. šian gėriau daug alaUS ir rašyt komentarus buvo sunku bet labai norėjau, iš meilės :(

  22. deathblow
    2011.02.09 @ 14:42 linkas

    kai kitą kartą būsiu išgėręs prie tavęs, klausk manęs bet ko, papasakosiu viską apie būsimus koncertus/VIPinius festivalius + dar atskleisiu visas valstybines paslaptis ;)

  23. alkoholikairnieksai
    2011.02.09 @ 21:24 linkas

    jau pamačiau kad hardkorėj paskelbta apie nomeansno, neVIPinis ;))
    dėl valstybinių okey, visada norėjau sužinot šį bei tą.

  24. bbzn
    2011.02.13 @ 13:20 linkas

    ble kiek kandidatų atsirado

  25. buržujus
    2011.02.21 @ 14:11 linkas

    Hehe, matau ir pas tave garsusis dvasios ubagas Martynas Pilkis pasireiškia :)) Šimtaprocentinis tipiškas doro kataliko pavyzdys – kai kas nors parašo apie tau prieštaraujantį dalyką, išvadink jį kaip nors ir dink :)

    Dėl abortų – presentationą dar turi? Pasidalinsi?

  26. eewl
    2011.02.21 @ 15:28 linkas

    Antrą dieną mėginu sugeneruoti kažkokią daugmaž poaiškiai suartikuliuojamą Savo Poziciją ir nesigauna…. Na, supratau kelis dalykus: smerkti – ne išeitis, drausti – ne išeitis, bet teisinti ir sakyti, viskas normaliai – irgi ne išeitis. Tai ką daryti? Kažkoks patas. Galvoju, gyvenime yra tokių dalykų – kurie yra labai blogi, bet jie vistiek yra. Ir neišeina su jais susitvarkyti – įvertinti, prilipdyti etiketę ir gražiai padėti į lentyną. Jie taip ir kabo, tvyro tarp mūsų, neduodami ramybės, neduodami galutinių aiškių atsakymų. Kiti skauda

  27. alkoholikairnieksai
    2011.02.21 @ 15:57 linkas

    buržujau, aš tai nebeturiu, jei grupiokė turės tai atsiųsiu tau į paštą. bet jis nėr itin aukšto lygio, nes ten esmė buvo tame, ką mes šnekėjom, o ne ką parašėm į wordą/ppt :)

    eewl, education is a weapon.

«