Breaking university Bad

Pagaliau ir į šitą kiemą atėjo atostogos. Kažkas varo slidinėt, kažkas patūsint po Londono pub’us, aš susitvarkiau kambarį nuo konspektų ir žiūriu 5 Breaking Bad serijas iš eilės. Turiu ten naują narkosimpatiją, Pinkmaną. Pastarąjam nepasakyčiau, kad labai gerai einasi, jis vis susižeidžia, susimauna ir susipurvina, bet net įkritęs į lauko tualetą lieka seksi bitč. Nu ką padarysi, kažkam sekas.

Įdomu, ką usa’os valdžia mano apie šį serialą, kuriame akivaizdžiai atskleidžiamos chrystal meth’o gamybos subtilybės (na, ne visiškai, bet paskatina visai sėkmingai išsigūglinti) ir sudaromas įspūdis, kad kas trečias pilietis susijęs su narko bizniu. Bet akivaizdu, kad ta nuomonė nėr labai svarbi, nes serialas (taip taip, ir Pinkmanas/Aaron Paul) šluojasi apdovanojimus. Go go!

Kai padarysiu pertrauką nuo Breaking Bad, reiks peržiūrėt visus 129 filmus, kuriuos atsisiunčiau sesijos metu. Mat mano internetas nėra labai greitas, ir įjungus torrentus stabiliai nebeįmanoma įeit į feisbuką, dėl to darosi lengviau skaityti konspektą. Tačiau šiandien paryčiais (~9.oo) namuose buvo atėjusių vyrų, susidariau įspūdį, kad Teo pagaliau ėmėsi iniciatyvos ir senamiesčiui pagaliau numes šviesolaidžio neto kaulą. Go go nr.2!

Kalbant apie visa kita, tai aš vis dar laukiu tos iš dangaus kol kas nenukrentančios darbo vietos ir nesiimu jokios iniciatyvos šviesiąjai ateičiai kurti. Tačiau mane vis dar viens du kaip lengva išsitempt net nuo Pinkmano pasiūlius “po porą” alaus. Paradoksalu, kad mylimiausias baras jau du kartus neturi mano alaus, ir net kito antros vietos alaus. Tikiuosi, tai nepranašauja nieko blogo.

Offtopic:

Čia neseniai po paskutinio egzo minėjom vienos mergaitės gimtadienį, ir išgirdau vieną istoriją apie du draugus – maži būdami jie ten kažkaip susilažino ar panašiai, ir vienas berniukas už 10lt nusipirko kitą berniuką – nuo tada jie tapo geriausiais draugais, nes buvo priversti pradėti bendrauti, kad jau vienas buvo kito pirkinys. Dabar jie per tūsofkes visad papasakoja apie “geriausią gyvenimo investiciją”. Nežinau, man tai graži istorija, kiek gelbstinti purvinų babkių įvaizdį.

, ,

  1. deathblow
    2011.01.21 @ 14:50 linkas

    šiandien man skambino iš TEO, užsiminė, kad kažką siūlo, iš pradžių buvau malonus ir paaiškinau, kad tikrai dabar neturiu laiko, nes dirbu, bet tas bičas vis tiek užsivedęs varė savo, tai po to aš jau ne taip maloniai jam atsakiau, kad neturiu laiko, o jis vis tiek varė savo toliau, tai po to tiesiog nutraukiau pokalbį. su kai kuriais žmonėmis neverta būti maloniu. reikėjo jam gal iškart pasakyt, kad nežiūriu tv? ;) siūlė gi būtent skaitmeninę. kartą prisimenu man skambino irgi kažkas dėl televizijos, tai sakiau “gyvenu bendrabuty, neturim televizoriaus” ir pačiam pasidarė juokinga, toks skurdžius esu ;) net dabar juokinga, kai prisiminiau.

  2. alkoholikairnieksai
    2011.01.21 @ 15:17 linkas

    vargšai jie, aš pati gi dirbau panašų “darbą” (tiesa, ištempiau 3savaites ir tai nepilnas), matai jei jiem pavyktų tave užverbuot, gautų papildomai litų. o litų reikia. tai ir stengiasi, gal persigalvosi ;)
    dėl teliko tai panašiai buvo, na, aišku, mano tėvai turi teliką su gala ir dar ten kažkuo, viskuo, manau, o aš nieko nežinau apie tą teliką. tai skambino sykį panelė, ir siūlė kažkokių galos plug inų ar panašiai, tai pasakiau, kad neturiu kompetencijos atsakyt jai, ar mums ko reikia, kai paklausė kodėl, tai pasakiau, kad manęs netenkina teliko pasiūla ir šiaip neįdomu, tai liko labai sutrikus.
    o šiaip teliko neturėjimą laikyčiau ne skurdo požymiu, o pasaulėžiūros ;D gi kokį futbolą pažiūrėt ar iš eurovizijos pažvengt daug smagiau bare, o ne ant sofos.

«