Kalėdiniai sapnai apie violetinius vibratorius ir pigius viešbučius

Kalėdiniuose sapnuose aš sėdžiu vienos pažįstamos namuose, ir tie namai visai kitokie, nei iš tikrųjų, ne steriliai tvarkingi, nėra pagal dydį surikiuotų bonkikių, bet tie namai visi balti, su levandom apkaišytom spintelėm, sienos baltos, baldai balti, lovatiesės baltos, levandos violetinės. Taigi aš sėdžiu ant levandom dvelkiančios patalynės, ir labai noriu parūkyt. Imu ieškoti cigarečių, atidarinėju visus stalčiukus, žiūriu po lova, komodoj, ieškau balkone, galvoju kažkur, na kažkur turi būti cigarečių, ir vienam stalčiuj randu daug vibratorių, violetinių. Sėdžiu ant lovos, laikau rankoj vieną vibratorių ir galvoju, kad tos mergaitės, kurios atrodo labiausiai nenaudojančios vibratorių iš tiesų va kiek daug jų turi.

Kalėdiniuose sapnuose aš einu su vyru po keistą rajoną, ir yra naujų metų išvakarės, ir mes neturime kur sutikti naujųjų. Tada prieinam viešbutį ir jis sako sutikim naujuosius viešbutyje, ir mes įeinam, nueinam prie receptionisto ir vyras sako duokite mums kambarį iki rytojaus. O receptionistas sako, jeigu norite užsisakyti kambarį ne prieš penkas dienas, reikia kalbėti su mūsų darbų vykdytoju, bet vyras duoda receptionistui daug pinigų ir receptionistas sutinka, kad galima ir šitaip susitarti. Tada mes lipam laiptais ir per langą matosi mėlynas baseinas, aš stebiuosi, kaip gi tokiam rajone toks baseinas, ir klausiu vyro, ar geras šitas viešbutis, juk kambarys kainavo tik šešiasdešimt vieną litą, kartu su tais žodžiais mums palei kojas prabėga tarakonas, netoliese sėdintys gezai suspiegia. Bet vyras nežino, ant kiek geras šis viešbutis, jis tik šypsosi, paima mane už rankos ir sako einam greičiau į kambarį pasimylėti, įsitempia mane į liftą ir durys užsidaro.

Mano katės nekalbėjo ir aš nežinau, ką reiškia kalėdiniai sapnai.


  1. stebuklingas
    2010.12.30 @ 00:29 linkas

    http://www.youtube.com/watch?v=w9VOhD7ieJA kazkodėl priminė šita.

  2. alkoholikairnieksai
    2010.12.31 @ 14:28 linkas

    geras geras geras nežinojau kad sinickis dar ir tuo užsiėminėja :D jėga patiko patiko pink vibrator :D

  3. alkoholikairnieksai
    2010.12.31 @ 14:30 linkas

    jergau aš myliu sinickį ačiū už tą linką db klausysiu iki vakaro kiek ten daug dainų :D

  4. stebuklingas
    2011.01.01 @ 06:25 linkas

    kai gyvenom 8 jis buvo vieno kolegos idėjinis lyderis. kas juokingiausia aš irgi esu kažkieno idėjinis lyderis. Visur metosi tušti viskio bueliai. mėgdtu viešbučius, vonioje visada yra švarus rankšluostis.

  5. stebuklingas
    2011.01.01 @ 06:29 linkas
  6. stebuklingas
    2011.01.01 @ 07:46 linkas

    čia nečia pratrink komentarus

«