Mano lietuvių kalbos mokytoja yra sakius kad užaugus aš galėsiu nebedėti kablelių

Gamtoje įdomiau, teigia jis, mėlynas ir šaltas mano rankoj. Tik jam vienam turbūt tetinka būt mėlynu ir šaltu. Lucky him.

Šiandien daug galvojau apie žmones. Eidama namo supratau, kad mano galvoj nuolat ūžia kažkokios bitės, ir kartais aš jau nebekreipiu į jas dėmesio. Taigi šiandien bitės ūžė apie žmones. Kodėl su vienais žmonėm patys bjauriausi dalykai gali būti mieli o su kitais žmonėm patys mieliausi dalykai gali būti bjaurūs. Kodėl su vienais žmonėm viskas puiku o su kitais viskas blogai. Kodėl vieniem žmonėm reikia tavęs o tau reikia kitų žmonių. Kodėl mūsų smagiausia klientė šiandien apsimetinėjo nevietine ir ar tikrai užsieniečiai nori kad už tuos porą vyno ji jiem čiulptų. Ir kodėl mano mintys yra pošlos net kai aš negaunu išgert mėlyno ir šalto alaus.

Visą gyvenimą nemėgau dėti kablelių. Labiau mėgdavau taškus. Dabar tai jau tikrai taškas, tikrai. Taip ir gaudavos daugtaškiai, visur ir visada.

O toji klientė, ji su Lenny Kravitzo maike, peroksidiniais plaukais, bordavais skruostais ir pamušta lūpa, iš jos kabint vyrui makaronų galėtų pasimokyt visos trylikametės damos su špilkom ir priklijuojamais nagais. O kur dar jos ryžtas. Net nesvarbu, kad išgėręs vyną vyras vis vien nueina į kitą pusę.

Tokiom vasarom atrodo, kad moterys dėl vyrų padarytų viską, o vyrai susirenka šmutkes ir palieka vaikus. Ir susitinka visi vieni su kitais tarp maximos lentynų, tarp mėlynų ir šaltų nukainuotų geriausių draugų.

Prieš gimtadienius aš visada išprotėju, nebemiegu naktim, išgėrinėju viena su savo bitėm, labai bijau ir labai daug isteriškai juokiuos. Gerai, kad kartais būna kada, kur ir su kuo pasijuokt. Girdėjau sakant, bitės protingi gyvūnai. Tačiau tą patį girdėjau ir apie pudelius, kas mane verčia labai smarkiai tais girdėjimais suabejot. Jei vietoj gimtadienio būtų nauji metai, statyčiau visiems šampano.

, , ,

  1. Pudelis
    2010.07.24 @ 00:51 linkas

    Bitingų metų

  2. alkoholikairnieksai
    2010.07.24 @ 08:21 linkas

    heh, žiūrėsim:)

  3. keksesmenesienoj
    2010.07.24 @ 16:23 linkas

    Sveika Aiste. Dar vienas mažytis noras pildosi .. ;)

  4. alkoholikairnieksai
    2010.07.24 @ 23:27 linkas

    heh;]

«